Sant Adrià de Besòs

Amics i compatriotes acomiaden el raper Monkey Black en un homenatge festiu mentre la policia continua investigant el crim

Els seus amics i compatriotes acomiaden el raper en un homenatge festiu mentre la policia continua investigant el crim

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant la mort del raper dominicà Monkey Black dimecres a la nit a Sant Adrià de Besòs. El jove, de 27 anys, va morir apunyalat després d'una discussió en un bar. Els seus amics l'han homenatjat aquesta nit al mateix bar del barri on passava moltes estones cada dia. Ha estat un homenatge festiu, en què tots han ballat al ritme de les seves cançons.

Les espelmes il·luminen el lloc on va morir a ganivetades el raper dominicà Monkey Black. Dominicans vinguts de diferents poblacions han volgut acomiadar-se d'ell, i al bar on passava moltes hores no han deixat de posar els seus videoclips. Fins i tot li han posat una cervesa reservada per a ell tot a la taula on seia sempre. Diuen que es mereix una festa de comiat així.

Alguns van viure amb elll els últims minuts de la seva vida, però lamenten no haver-lo pogut salvar. Asseguren que va morir sol, però que Monkey Black no està sol.

El jove dominicà era conegut internacionalment per la seva música urbana i feia quatre anys que havia vingut a Espanya amb un contracte musical.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut