"American Interior" guanya el premi al millor documental musical.
"American Interior" guanya el premi al millor documental musical.
Barcelona

"American Interior" guanya el premi al millor documental musical al festival In-Edit, a Barcelona

30.000 persones han assistit a un festival on també s'ha guardonat "Un lloc on caure mort" com a millor documental musical nacional

RedaccióActualitzat

El Festival de Cinema In-Edit de Barcelona ha atorgat el premi al millor documental musical d'aquest 2014 a la pel·lícula "American Interior", dirigida i protagonitzada pel cantant del grup gal·lès "Super Farry Animals".

El guardó per al millor documental musical nacional se l'endú "Un lloc on caure mort", una cinta dirigida per Miguel Àngel Blanca i Raúl Cuevas que explora les contradiccions vitals del cantant d'un grup de música  punk.

El jurat del festival també fa dues mencions especials per als documentals: "Pete and Toshi get a camera",  una road movie sobre la llegenda de la cançó protesta nord-americana, Pete Seeger, i "I Need a Dodge", que fa un retrat sobre el cantant del grup britànic The Clash, Joe Stramer.

Quan falten encara dos dies per a la clausura del certamen, el nombre d'espectadors a l'In-edit d'aquest any ja supera la xifra del 2013, amb més de 30 mil persones. Aquest dilluns es donarà a conèixer el documental guardonat amb el premi del públic.

Història d'In-Edit

In-Edit Barcelona s'ha convertit en el festival dedicat al documental musical amb més públic al món i és oficina central d'una xarxa que ha arribat a països com Xile, el Brasil, Mèxic o Alemanya. A més, In-Edit ofereix sessions especials a tot el país, distribueix (Inedit Master Series) i ha creat la primera web de VOD al món dedicada al gènere (In-Edit TV). I tot això des de la seva creació: el 2003.

Anar al contingut