Mireia Mata, directora general d'Igualtat

Amenacen de mort i insulten la directora d'Igualtat per la seva "ideologia de gènere"

Mireia Mata ho ha denunciat als Mossos i anima tothom a fer el mateix davant d'atacs com aquests

RedaccióActualitzat

El Departament de Treball denuncia als Mossos l'autor d'un tuit amenaçador dirigit a la directora general d'Igualtat, Mireia Mata. El tuit està escrit per Daniel Estulin, un polèmic escriptor i investigador conegut per les crítiques a l'elitista Club Bilderberg.

Estulin diu que "clavaria una bala al clatell" a tots els que "estan a favor de la ideologia de gènere pel bé dels nostres fills". I que començaria per Mireia Mata, a qui qualifica de "subnormal profunda".
 

 




Per Mata, hi ha d'haver tolerància zero davant d'atacs com aquests, que s'han de denunciar i no deixar passar

 

 

"No ho volem tolerar de cap manera i per això actuem de la mateixa manera que demanem que actuï la ciutadania, denunciant i posant en coneixement dels cossos de l'administració, dels cossos policials, aquests fets."

De fet, Mata no veu aquesta amenaça com un atac personal, sinó que diu que és un atac a la feina que fa el govern en matèria d'igualtat.

"Per a res considero que sigui un atac a la meva persona, sinó que és un atac global a la feina que fa la nostra institució i el govern de la Generalitat. Però també totes les institucions, totes les entitats i persones que lluiten per la defensa dels drets de les dones i dels drets de col·lctius de lesbianes, gais, bisexuals, intersexuals i tramsexuals."

A Twitter, Mata ha rebut algunes mostres de suport i ha piulat una frase de l'activista Angela Davis: "El feminisme és la idea radical que les dones som persones."

 

ARXIVAT A:
Masclisme Feminisme
Anar al contingut