Barça

Ambient distès entre els candidats a la presidència del Barça abans de les eleccions d'aquest diumenge

Després del debat de TV3, que va tancar la campanya, els candidats a la presidència del Barça afronten la jornada de reflexió en un ambient de tranquil·litat. La jornada de reflexió està servint sobretot per alliberar tensions acumulades els últims dies. Els candidats han assistit a diferents actes, després d'una precampanya i una campanya interminables, amb evidents signes de cansament. Ara, tot està en mans dels socis del Barça, que demà decidiran entre els quatre aspirants a assumir la presidència del club.

Actualitzat
Tots quatre s'han vist al Camp Nou per satisfer els últims compromisos amb la premsa. El dia de reflexió els ha servit per agafar forces abans d'una intensa jornada electoral. Marc Ingla ha matinat per esmorzar a casa amb els seus. Rosell, en canvi, ha esmorzat amb membres de la campanya i amb els diaris a taula. I han aprofitat per fer un balanç de l'últim enfrontament ahir al debat de TV3, punt final de campanya.

Com ha fet cada un dels dies de campanya, Rosell ha dedicat una estona a l'esport, a córrer per la carretera de les Aigües, acompanyat pel seu amic de l'ànima. Benedito també ha esmorzat amb gent del seu equip i amb la mirada posada als articles dels diaris que han pentinat el debat de TV3. L'equip de Benedito ha aprofitat per anar a un dels un dels bars referència dels culers: el de la pista de gel. Per la seva banda, Jaume Ferrer ha preferit disfrutar d'una matinal sessió esportiva jugant un partit de futbol sala de costellada. El partit ha suposat un duel amistós entre membres de la candidatura i del grup de campanya amb molt bon humor i amb molt optimisme.

Tots quatre pensen en guanyar, però seran els socis blaugranes els que decidiran amb el seu vot qui volen que sigui el seu pròxim president.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut