Amber Galloway: passió i emoció interpretant la música en la llengua de signes

S'ha fet viral després de traduir en directe al raper més ràpid del món, Twista que recita dues-centes vuitanta paraules per minut

RedaccióActualitzat

L'Amber Galloway-Gallego és una intèrpret de la llengua de signes que transmet passió, emoció i ritme en la seva feina, especialment sobre un escenari.

Twista és un dels rapers més ràpids del món, recita dues-centes vuitanta paraules per minut. Doncs bé, un vídeo seu s'ha fet viral a les xarxes socials perquè compartia escenari amb una intèrpret de la llengua de signes per a sords.

 

Ballant i sobretot interpretant en directe no perd el ritme i es fica el públic a la butxaca. De petita somiava ser rapera, però no va poder ser. Ara, ja de gran, ho ha aconseguit.

De fet, el llibre Guiness dels Records l'ha convidat a presentar-se a la categoria del més ràpid lletrejant la llengua de signes.

Fa anys que Galloway és una autoritat en aquesta faceta comunicativa. Nascuda a Texas i graduada en Psicologia, treballa intensament per a la inclusió de les persones sordes en la música i la dansa. Fins i tot ella mateixa té dificultats d'audició des de petita.

 

El seu canal de YouTube, amb 50.000 subscriptors, difon vídeos on ella interpreta èxits musicals. Ho fa en la llengua de signes ASL, la dels Estats Units, que no tradueix paraula per paraula, sinó conceptes generals. Però, a més, li aporta el feeling.

 

Galloway, que tradueix ara a la llengua de signes concerts d'artistes com EMINEM, Snoop Dog o Red Hot Chilli Peppers, assegura que els sords sí que noten les vibracions de la música i l'ambient del públic i així, amb tot plegat, poden viure la màgia d'un concert.

ARXIVAT A:
MúsicaViral
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut