El nou Teatre Tarragona
Tarragona

Amb la inauguració del nou Teatre, Tarragona deixa de ser la Capital de la Cultura Catalana

Tarragona ha inaugurat el nou "Teatre Tarragona", que es converteix en el més gran de la ciutat. Així la capital tarragonina s'comiada de la Capitalitat de la Cultura Catalana que tindrà Ripoll durant el 2013.

RedaccióActualitzat
Després de 4 anys d'obres de rehabilitació, aquest dimarts obre les seves portes el nou "Teatre Tarragona". Es tracta d'una construcció de l'any 1924, que havia acollit bàsicament projeccions de cinema. Va tancar l'any 1994 i reobre ara per convertir-se en el teatre més gran de la ciutat, amb 700 butaques. L'acte servirà per cloure oficialment l'any en què la ciutat ha assumit la Capitalitat de la Cultura Catalana i Ripoll és la ciutat que n'agafarà el relleu.


Situat a la Rambla Nova, gairebé davant l'altre principal teatre de Tarragona el teatre Metropol, la nova l'institució cultural ha acullit aquest dimarts al vespre un acte dirigit per Sergi Guasch on actuaven exclusivament professionals tarragonins. Per inaugurar l'edifici teatral s'ha fet petar una traca, i s'ha dut una flama des del teatre Metropol fins al de Tarragona per fer palès l'enllaç entre aquestes dues institucions.
Anar al contingut