Platja d'Aro impulsa la campanya "Agafa el taxi, torna sa i estalvi"
Platja d'Aro impulsa la campanya "Agafa el taxi, torna sa i estalvi"
Platja d'Aro

Amb dues consumicions, descompte al taxi: campanya de l'oci nocturn a Platja d'Aro

L'Ajuntament, el gremi de taxistes i 11 locals nocturns s'uneixen per promoure l'ús responsable del cotxe particular a la nit

Actualitzat

L'Ajuntament de Platja d'Aro impulsa la segona edició de la campanya "Agafa el taxi, torna sa i estalvi", per conscienciar els més joves de l'ús responsable del cotxe particular durant l'oci nocturn.

La campanya, que té el suport dels locals nocturns i els taxistes, consisteix en el fet que, per cada dues consumicions que es comprin, s'obté un val de descompte de 10 euros per pagar el taxi de tornada a casa.

Tal com comenta el regidor de Turisme, Maurici Jimenez, és una bona opció per tornar a casa sense gairebé pagar pel transport:

"Si surt una colla de companyes i quatre tenen l'abonament ens podem trobar amb un taxi que rebi 40 euros de descompte. També ens podem trobar gent que vingui a gaudir del nostre oci nocturn i que sàpiga que pot tornar a casa gairebé de manera gratuïta"

 

Més d'un centenar de viatges

Els usuaris que decideixin gaudir del descompte hauran de presentar als taxis els dos tiquets de la consumició, prèviament validats per un dels onze locals adherits a la promoció.

L'Ajuntament aporta la meitat de subvenció i l'altra part queda repartida entre els locals i el gremi de taxistes. A més, creuen que la iniciativa arribarà, com a mínim, a fer un mínim de 150 viatges en els propers dos mesos.

Els joves podran gaudir de l'oferta a Platja d'Aro des d'aquest dijous fins el pròxim 27 de gener.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut