Estats Units

Amazon treballa per enviar les compres a casa en només mitja hora amb "drones"

Jeffrey Bezos ha encarregat la fabricació d'un prototip de "drone" que pugui carregar el llibre o el disc que s'hagi comprat a través d'Amazon i portar-te'l fins a la porta de casa en només mitja hora. Aquests aparells tindran autonomia fins a 16 quilòmetres i poden transportar uns 2,3 quilos. Aquests aparells es podrien començar a utilitzar d'aquí a quatre o cinc anys.

RedaccióActualitzat

Nova pensada del director general d'Amazon, Jeffrey Bezos, per fer arribar les comandes en un temps rècord. Bezos ja treballa en la fabricació d'un prototip de drone, un petit avió no tripulat amb vuit hèlices, que pugui carregar el llibre o el disc que s'hagi comprat a través en el portal i portar-te'l del magatzem fins a la porta de casa en només mitja hora. Aquests aparells tindran autonomia fins a 16 quilòmetres i poden transportar uns 2,3 quilos, que representen el 86% de les comandes d'Amazon. A més, seran totalment autònoms i aniran guiats a través de GPS, segons ha explicat el director d'Amazon en el programa "60 minuts" de la CBS i recull "The Washington Post".

Bezos creu que aquests "drones" es podrien començar a fer servir d'aquí quatre o cinc anys. El principal escull, segons admet, és el legal. Per fer-lo viable, caldrà que el regulador de la seguretat de l'espai aeri li doni el vistiplau.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut