La quota d'Amazon Prime pujarà a partir del 15 de setembre (Reuters/Mike Segar)

Amazon Prime apujarà la quota gairebé un 40% al setembre

La companyia ho justifica per "l'increment general i material dels nivells de cost que suposa l'augment de la inflació"

Amazon Prime apujarà la quota dels seus clients a finals d'estiu, i no serà una pujada simbòlica. La nova quota mensual passarà de 3,99 a 4,99 euros, mentre que l'anual augmentarà dels 36 euros actuals als 49,90. Això significa una pujada del 25% i el 38,8%, respectivament.

Amb un correu electrònic als seus clients, la plataforma ha avisat que el nou preu s'aplicarà a les renovacions que es facin a partir del 15 de setembre.

La companyia justifica la pujada de preus, que afectarà molts països europeus, per l'increment general i material dels nivells de cost que suposa l'augment de la inflació. Això, afegeix, "es deu a circumstàncies externes que no depenen d'Amazon" i "afecta els costos específics del seu servei".

Un camió d'Amazon
Un camió d'Amazon en un centre logístic de la companyia

També justifica el fort augment de la quota amb l'argument d'haver "incrementat la selecció de productes disponibles amb enviament Prime ràpid i il·limitat, haver afegit i expandit l'enviament ultraràpid de productes frescos de supermercat i haver afegit més entreteniment digital d'alta qualitat, incloent-hi sèries, pel·lícules, música, jocs i llibres".

Des de l'agost del 2018 que no hi havia un augment de preus per als subscriptors d'Amazon a l'estat espanyol. Llavors va passar de costar 19 euros l'any a costar-ne 36.

En la seva comunicació, Amazon recorda als seus clients que "poden consultar els detalls de la seva pròxima data de renovació, modificar el seu pla o cancel·lar la subscripció".

 

ARXIVAT A:
Amazon
Anar al contingut