Un magatzem d'Amazon
L'objectiu d'Amazon és reforçar el servei a les pimes que utilitzen la seva plataforma logística per vendre els seus productes
Martorelles

Amazon obrirà un nou centre logístic a Martorelles que donarà feina a 650 persones

Vol reforçar el servei a les pimes i serà la cinquena inversió de la multinacional nord-americana a Catalunya en deu mesos

Actualitzat

Amazon reforçarà la seva presència a Catalunya amb la cinquena inversió anunciada en només deu mesos. La multinacional nord-americana del comerç electrònic ha anunciat que obrirà un nou centre logístic de 30.000 metres quadrats a Martorelles.

La instal·lació donarà feina a unes 650 persones en tres anys, i hauria d'estar en marxa a partir de la tardor.

L'objectiu d'Amazon és reforçar el servei a les pimes que utilitzen la seva plataforma logística per vendre els seus productes.

Precisament, en el seu darrer anunci Amazon va fer públic que obriria un centre a Barcelona per donar servei a les petites empreses del sud d'Europa que volguessin vendre a través de la seva plataforma. Un servei pel qual preveu contractar 500 persones en els pròxims tres anys, però un centenar de treballadors s'haurien d'incorporar en els pròxims mesos, perquè el centre ha d'estar en funcionament abans de l'estiu.

Així és el nou centre logístic d'Amazon a Castellbisbal

Aquesta inversió se suma a les també anunciades fa poc, com el magatzem urbà situat al carrer Rosselló de Barcelona o el centre logístic del Prat, que encara està en construcció i començarà a funcionar a l'octubre.

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut