Imatge renderitzada del nou centre d'Amazon, a Barberà del Vallès (ACN)
Imatge renderitzada del nou centre d'Amazon, a Barberà del Vallès (ACN)
Barberà del Vallès

Amazon obrirà a l'octubre, a Barberà del Vallès, el setè centre a Barcelona

La multinacional preveu crear 230 llocs de treball fixos en tres anys amb aquest centre de distribució nou

RedaccióActualitzat

Tal com va avançar TV3, Amazon obrirà, a Barberà del Vallès, un centre de distribució nou, amb el qual preveu crear 230 llocs de treball fixos en tres anys.

Serà el setè centre de la multinacional del comerç electrònic a la demarcació de Barcelona i tindrà una superfície útil de més de 28.000 metres quadrats, l'equivalent a uns quatre camps de futbol.
 

El magatzem gestionarà els paquets que rebin des dels centres logístics. D'aquí es portaran a les anomenades estacions, on els conductors els recolliran per portar-los als clients.

Tecnologia pionera a Europa

A més, el centre serà el primer d'Europa que tindrà la tecnologia Pegasus, els robots més moderns d'Amazon, que gestionen paquets individuals, en comptes de grans prestatges.

El director de centres de distribució a Europa, Dennis Oates, ha destacat l'ús d'aquesta tecnologia:

"Estem molt emocionats de veure que els nostres centres són cada vegada més sofisticats a mesura que la tecnologia d'Amazon Robotics evoluciona. Gràcies a aquests avanços ajudem els nostres treballadors a formar-se per a nous i interessants llocs de treball, com a responsable de processos en el camp de robots o especialista en control de flux, i reforçar-los adaptant les seves habilitats."

L'alcalde de Barberà, Xavier Garcés, ha remarcat la importància que Amazon s'instal·li al municipi:

"Denota la confiança en la situació estratègica del nostre municipi, la generació de llocs de treball estables i de qualitat, l'innegable difusió del nom de Barberà el Vallès i la possibilitat d'articular mecanismes que permetin que el comerç de la localitat pugui ser un element actiu bé com a proveïdors, o bé com a receptors del servei de distribució que actualment la ciutadania demanda."

Actualment, les obres del nou centre estan avançades.
 

 

Anar al contingut