Amazon deixa d'enviar productes no essencials a França i Itàlia pel coronavirus

A Espanya s'estan distribuint tot tipus de productes, tot i que no descarta, més endavant, alguna restricció

RedaccióActualitzat

Amazon deixarà d'enviar productes no essencials als consumidors de França i Itàlia per l'augment de casos de coronavirus en aquests dos països.

Això permetrà centrar-se a rebre i enviar només els productes més bàsics i imprescindibles.

Més contractes a Amazon Espanya

La mesura contrasta amb la que s'ha pres a Espanya, on, aquesta setmana, la plataforma de comerç electrònic anunciava la contractació de 1.500 treballadors més per fer front a l'increment de vendes en línia durant el confinament.

Alguns treballadors d'Amazon podran treballar des de casa i des d'ara fins al finals d'abril tots els treballadors cobraran dos euros per hora més.

 

En declaracions a TV3, Amazon ha explicat que aquí, de moment, s'estan distribuint tot tipus de productes, tot i que no descarta, més endavant, alguna restricció.

Casos de coronavirus als centres d'Amazon al Prat i Madrid

Al magatzem de Madrid s'han confirmat sis casos positius de coronavirus entre els treballadors i un cas al del magatzem del Prat de Llobregat. Els sindicats van demanar el tancament immediat per netejar i desinfectar els recintes, però la direcció s'hi va negar perquè van dir que ja complien les exigències sanitàries. Dimecres, a Madrid, ja hi havia dos contagis més.

 

 

Als Estats Units, Amazon no entrega els paquets en mà

Als Estats Units, Amazon ja no entrega la compra en mà ni tampoc trua al timbre per avisar que ja ha arribat el producte. Els paquets simplement es deixen a la porta. Aquesta nova mesura, per una banda adequada per impedir contagis, també ha provocat nombrosos robatoris de productes ja que molta gent no està pendent de quan els arriben els paquets.

ARXIVAT A:
Coronavirus
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut