Edifici que acull les oficines d'Amazon al 22@ de Barcelona (Google Maps)
Edifici que acull les oficines d'Amazon al 22@ de Barcelona (Google Maps)

Amazon busca 100 professionals molt qualificats per a les oficines del 22@ de Barcelona

Actualitzat

L'aposta d'Amazon per Barcelona no s'atura. El gegant del comerç electrònic contractarà aquest any un centenar de persones per a les oficines que té al districte 22@ de Barcelona.

Segons ha avançat La Vanguardia, es tracta de professionals altament qualificats que han de permetre impulsar els serveis que Amazon desenvolupa a la ciutat.

Els perfils concrets que es busquen són: desenvolupadors de programari, especialistes en aprenentatge automàtic (machine learning), ciències de dades (data science), desenvolupament de dispositius o maquinari, i professionals de l'àmbit de la intel·ligència de negocis (business intelligence).

A les oficines del 22@, Amazon hi té el centre de suport a les pimes per al sud d'Europa, instal·lacions des de les quals es dona suport a França, Itàlia i Espanya. Són les més importants del sud d'Europa, amb uns 500 empleats en plantilla.

L'empresa també té al Prat de Llobregat el centre logístic més important de l'Estat i una desena de plantes especialitzades en comerç electrònic.

 

ARXIVAT A:
TecnologiaEmpresaAmazon
Anar al contingut