Madrid

Amazon arriba a Espanya però sense llibres per al Kindle

La botiga per internet Amazon arribarà a Espanya abans de final d'any, possiblement aquest mateix setembre, segons fonts de la indústria editorial, que han afegit que el desembarcament d'Amazon.es s'iniciarà amb la venda de títols en paper, mentre que els "ebooks" trigaran una mica més a arribar. El 14 de setembre, el vicepresident d'Amazon per a Europa, Greg Greeley, visitarà Espanya per compartir "un anunci molt important" que els portaveus d'Amazon no han precisat, però que s'espera que estigui relacionat amb la data de llançament de la pàgina amb el domini ".es".

Actualitzat
L'editora de Roca Editorial, Blanca Rosa Roca, ha informat a EFE que a l'agost passat la seva companyia va tancar un acord de distribució amb Amazon per a Espanya i que l'únic detall que sap de l'arribada d'Amazon.es és que serà "després de l'estiu".

Roca ha destacat "el gran avantatge" que té Amazon, que segons aquesta editora radica en el fet "que compta amb el dispositiu Kindle directament lligat a la llibreria, la qual cosa facilitarà els passos per realitzar qualsevol compra de continguts".

Per Luis Solana, fundador de Libros del Asteroide, editorial que està negociant un acord de distribució a través d'Amazon.es, "Amazon ja ha demostrat als Estats Units que té capacitat per crear i desenvolupar mercat de llibres digitals, cosa que fins ara no han aconseguit els actors del sector que treballen a Espanya".

La botiga per internet Amazon s'ha consolidat com el portal més gran i més diversificat portal de vendes en línia del món des del seu llançament, el 1995.
Anar al contingut