Una furgoneta de repartiment d'Amazon a Miami (EFE/Cristóbal Herrera-Ulashkevich)

Amazon admet que els seus conductors han d'orinar en ampolles quan troben un embús

La companyia ha demanat disculpes al congressista que ho va denunciar públicament i que va rebre una primera resposta d'Amazon que ho negava

Actualitzat

Comerç del futur amb condicions laborals del passat. Amazon ha acabat admetent que els seus conductors han d'orinar en ampolles per culpa del trànsit o perquè no poden trobar lavabos públics en els recorreguts que han de fer el més ràpid possible per entregar els paquets.

L'empresa de comerç electrònic s'ha disculpat públicament al congressista demòcrata Mark Pocan, que ho havia denunciat a Twitter. D'entrada, Amazon ho va negar, en un tuit que ara ha considerat "incorrecte".

"Va ser un autogol, no n'estem contents i li devem una disculpa", ha dit Amazon en un comunicat.

Amazon va dir al congressista: "No et creus de debò això d'orinar a les ampolles, oi?. Si fos veritat, ningú treballaria per a nosaltres". Era el tuit de resposta al que havia enviat Pocan:

"El fet de pagar als treballadors 15 dòlars l'hora no us converteix en un 'lloc de treball progressista' quan rebutgeu els sindicats i feu que els treballadors orinin en ampolles d'aigua"

 

 

La companyia amb seu a Seattle al·lega, al mateix comunicat, que es tracta "d'un problema que ve de lluny i que afecta tota la indústria". També diu: "Encara no sabem com, però buscarem solucions."

Amazon ha emprès una batalla per evitar el que podria ser el seu primer sindicat als Estats Units, on té 800.000 treballadors.

ARXIVAT A:
Precarietat laboralComerçAmazon
Anar al contingut