El duet Amaral, en concert
El duet Amaral, en concert (Foto: EFE)
Barcelona

Amaral, Antònia Font o Love of Lesbian obren la primera edició de l'FNAC Music Festival

El Palau Sant Jordi de Barcelona acull la primera edició d'un nou certamen musical, l'FNAC Music Festival, que convida mitja dotzena de formacions catalanes i de l'estat espanyol. Amaral, Love of Lesbian, Iván Ferreiro, Antònia Font, Delafé y las Flores Azules i Cyan actuaran en aquest macroconcert, que engegarà a dos quarts de set del vespre i s'allargarà fins a la matinada.

RedaccióActualitzat
Un dels atractius del certamen serà la presentació a Catalunya del nou disc del duet Amaral, titulat "Hacia lo salvaje". Els acompanyaran Love of Lesbian, una de les bandes indies més populars i que han aconseguit el seu primer disc d'or per les vendes de l'àlbum "1999", el sisè disc del grup. Però pel Palau Sant Jordi també hi passaran grups com Delafé y las Flores Azules, el cantant gallec Iván Ferreiro o els barcelonins Cyan, a banda dels coneguts Antònia Font.

Aquest dimarts ja es va fer una primera versió de l'FNAC Music Festival, en aquest cas a Madrid, al Palau d'Esports, que va reunir unes 10.000 persones de públic.
Anar al contingut