Amagats dins el motor i el seient d'un cotxe: el vídeo de dos migrants entrant a Melilla
Un dels migrants amagat al motor (Guàrdia Civil)

Amagats dins el motor i el seient d'un cotxe: el vídeo de dos migrants entrant a Melilla

Els dos joves de 19 anys van estar exposats als gasos tòxics del vehicle i presentaven signes evidents de desorientació, forta sudoració i dificultat per caminar

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha trobat 2 migrants que viatjaven amagats en dobles fons fets en un vehicle que volia entrar a Melilla per la frontera amb el Marroc.

Un dels joves anava amagat entre els seients del darrere i l'altre entre el tablier i el motor. Tots dos, un noi i una noia, tenen 19 anys.

Els joves van ser localitzats el passat 23 de novembre després que els agents de la frontera van detectar que la conductora estava bastant nerviosa i li van demanar que aturés el vehicle. Quan van obrir el capó van veure que tenia unes dimensions anormals, van abatre els seients i van detectar una manipulació a la zona.

Els agents van obrir el reposabraços i hi van trobar una dona oculta travessada. Després d'inspeccionar la part del davant van detectar un doble fons entre el tablier i el motor, on hi havia un jove amagat en un espai molt reduït i immobilitzat amb alguns lligams a l'esquena i el cap.

 

Tant la conductora com l'acompanyant van ser detingudes com a presumptes autores d'un delicte de tràfic d'éssers humans.

Els dos joves van estar exposats als gasos tòxics del vehicle i presentaven signes evidents de desorientació, forta sudoració i dificultat per caminar. Després de ser atesos pels serveis sanitaris de la frontera, van ser traslladats al Centre d'Estada Temporal de Migrants de Melilla.

Aquest centre té una ocupació superior al 60% de la seva capacitat màxima, amb més de 1.600 persones acollides.

 

ARXIVAT A:
MigracionsGuàrdia Civil
Anar al contingut