Barça

Alves es pot perdre el partit contra el Getafe per un lleu estirament muscular al bíceps femoral

Les proves mèdiques efectuades pel club blaugrana confirmen que Dani Alves té un lleu estirament muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra i serà dubte per al partit del Getafe. Al jugador brasiler li han fet unes proves mèdiques que han confirmat que no té cap lesió greu.

Actualitzat
En principi el jugador haurà de fer repòs en el partit que el conjunt blaugrana ha de disputar dimarts contra el Getafe al Camp Nou, però podria estar disponible dissabte per jugar al camp del Llevant. El lateral brasiler va rebre una entrada de Lafita en començar la segona part i, en sentir molèsties, va ser substituït per Montoya per precaució.

L'equip de Pep Guardiola s'ha entrenat aquest matí per preparar aquest duel de Lliga, amb el bon regust de la treballada victòria contra el Saragossa. Tello, Muniesa, Montoya i Bartra, del B, i Sergi Tienda, del Juvenil A, s'han entrenat amb el primer equip. Pel que fa a Gerard Piqué, amb la sobrecàrrega muscular que es va fer contra el Milan, s'ha entrenat al marge del grup.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut