SABADELL

Álvaro Vázquez: "Vull ajudar al màxim el Sabadell"

El davanter badaloní, primer reforç arlequinat en aquest mercat d'hivern

Ha costat, però Álvaro Vázquez ja és nou jugador arlequinat. El davanter badaloní, de 29 anys, ha aterrat a la Nova Creu Alta per reforçar l'eix de l'atac i ajudar en la producció ofensiva els Stoichkov, Guruzeta o Edgar. L'estira-i-arronsa amb l'Sporting ha estat complex. Antonio Hidalgo, de fet, ja l'esperava abans de començar la temporada a Segona, com ha reconegut Álvaro:

"M'hauria agradat venir molt abans. És veritat que vam parlar a l'estiu, però no va poder ser i se'm va quedar l'espina clavada. Amb l'arribada del mercat d'hivern vam reprendre les converses i tots ho teníem molt clar. Estic molt feliç de ser aquí."

Aquesta operació li pot anar molt bé al Sabadell, que fins ara ha anotat 19 gols en 21 jornades, i també al mateix Álvaro. L'ex de l'Espanyol, Getafe, Nàstic i Saragossa ha comptat ben poc per a David Gallego a l'equip asturià. Ha participat en setze partits, però gairebé sempre com a revulsiu, a l'ombra de Djurdjevic, autor de dotze gols, com el pitxitxi de Segona Raúl de Tomás. Ara, nova oportunitat com a vallesà:

"Pretenc ajudar l'equip el màxim possible. Ens espera una segona volta apassionant. M'han comentat que hi ha un grup excepcional i estic expectant per coneixe'ls i treballar molt dur per assolir l'objectiu."

El Centre d'Esports ha acabat la primera volta fora de les places de descens, amb 20 punts, tot i que perseguit de ben a prop pel Cartagena, l'Alcorcón i el Castelló.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut