Álvaro Vázquez, durant la roda de premsa d'aquest dijous
Espanyol

Álvaro Vázquez lloa la feina de l'Espanyol amb el planter

"L'Espanyol no es cansa mai de pujar jugadors joves i bons. És meravellós", diu el davanter badaloní

Actualitzat

Álvaro Vázquez va passar fa uns anys per la situació que estan vivint jugadors com Marc Roca, Marc Navarro o Aarón Martín. És per això que el davanter badaloní ha elogiat el paper del club a l'hora de formar i donar l'alternativa als jugadors joves. "L'Espanyol no es cansa mai de pujar jugadors joves i bons. És meravellós. Pugen, juguen i ho fan bé. Estic molt content pel rendiment que estan tenint", ha comentat.

Després de tenir uns minuts com a davanter en el partit davant el Sevilla, Álvaro confessa que "jo jugaré on l'entrenador cregui convenient. De davanter, em sento més còmode. Treballo cada dia per guanyar-me un lloc", confessa. I també indica que, encara que això hagués augmentat la competència, s'hauria alegrat del retorn de Sergio García.

Torna Diop

L'Espanyol s'ha entrenat aquest dijous per continuar preparant el partit de dissabte (13.00) contra el Màlaga. Abans, Quique Sánchez Flores ha dirigit una sessió de vídeo de quaranta minuts.

Víctor Sánchez i Javi López s'han exercitat al marge del grup, i s'haurà d'esperar a la sessió d'aquest divendres per saber si estan disponibles per fer el desplaçament a Andalusia.

Igual que Pape Diop, que també s'ha exercitat pel seu compte sense sortir a la gespa en la primera sessió després de tornar de la Copa d'Àfrica. L'internacional senegalès arrossega molèsties que fan perillar la seva reaparició amb l'Espanyol aquest mateix dissabte.

Anar al contingut