Bautista guanya la partida a Rea (@19bautista)
Superbike

Álvaro Bautista s'imposa en la primera cursa de Tailàndia de les Superbikes

El pilot de Talavera, debutant enguany a la competició, referma el seu liderat a la general al davant de Jonathan Rea, el defensor del títol

Actualitzat

Álvaro Bautista s'ha imposat en la primera cursa de Superbike disputada en el circuit internacional de Chang (Tailàndia), on aquest cap de setmana s'està disputant la segona prova del Campionat del Món.

El pilot de Talavera de la Reina, debutant aquesta temporada a la competició, ha situat la seva Ducati Panigale V4 R a la primera posició amb una còmoda renda de 8.217 segons sobre el britànic Jonathan Rea, el defensor del títol. Tots dos pilots han salvat la caiguda després de tocar-se en els primers compassos de la cursa. El també britànic Alex Lowes ha estat tercer (14.155).

Álvaro Bautista, líder de totes les sessions a Tailàndia, ha arrodonit la seva actuació amb la victòria en la primera cursa i ha refermat la primera posició en la general.

A Austràlia, la primera prova de la temporada, el pilot de Talavera ja va guanyar les dues carreres i la Tissot Superpole. En el circuit internacional de Chang manté el ple, a falta de la segona cursa.

  Classificació de la Cursa 1:
  1. Álvaro Bautista (ESP / ARUBA.IT Racing Ducati) 31: 06.051
  2. Jonathan Rea (GBR / Kawasaki Racing) a 8.217
  3. Alex Lowes (GBR / Pota Yamaha) a 14.155
  4. Michael van der Mark (HOL / Pota Yamaha) a 14.623
  5. Leon Haslam (GBR / Kawasaki Racing Team) a 18.554

 

Anar al contingut