La nova portaveu del Grup Popular al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo (EFE)
La nova portaveu del Grup Popular al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo (EFE)

Álvarez de Toledo i Llanos de Luna, tàndem del PP a les eleccions del 10N

Casado posa Ana Pastor de número 2 a Madrid, i desplaça Adolfo Suárez Illana

RedaccióActualitzat

Cayetana Álvarez de Toledo repetirà com a candidata del PP per Barcelona al Congrés dels Diputats en les pròximes eleccions generals del 10 de novembre.

Segons ha confirmat el partit en un comunicat, Jordi Roca i Dante Pérez encapçalaran la candidatura popular a Tarragona i Lleida, respectivament, tal com ho van fer per als comicis del 28-A, quan Álvarez de Toledo va ocupar l'únic escó obtingut pel PP català al Congrés.

El regidor de Calonge Alberto Mas rellevarà Sergio Santamaría com a cap de llista per Girona.

 


Llanos de Luna de número dos

María de los Llanos de Lluna, que va ser delegada del govern espanyol a Catalunya durant el primer mandat de Mariano Rajoy, és la número 2 de la candidatura del Partit Popular de Catalunya per Barcelona. Entra en substitució del periodista Joan López, que va ocupar aquesta plaça a les eleccions del 28 d'abril.

Els números 1 del PP al Senat seran Manuel Buenaño per Barcelona, José Juan Acero per Tarragona, Maria Àngels Olmedo per Girona i Miguel Ángel Balao per Lleida. 


Ana Pastor, número 2 de Casado

Pel que fa a la llista per Madrid, el líder del partit, Pablo Casado, que l'encapçalarà, ha escollit com a número 2 l'exministra de Foment i expresidenta del Congrés Ana Pastor.

Ana Pastor, amb Pablo Casado i Dolors Montserrat, en una imatge d'arxiu


Pastor, una de les persones de més confiança de l'expresident del PP, Mariano Rajoy, el 28A va encapçalar la llista per Pontevendra.

Aquesta incorporació farà que el número 2 per Madrid de llavors, Adolfo Suárez Illana, fill d'Adolfo Suárez, segurament passi a ser el número 3. Suárez va ser el fitxatge estrella de Casado pel 28A.

Aquest dilluns el comitè electoral de Madrid aprovarà aquesta llista, i després el partit ratificarà les llistes de tot Espanya, tant al Congrés com al Senat.

Entre altres baixes que també s'han incorporat a altres administracions, a la llista de Madrid no repetirà Andrea Levy, que ara és regidora a l'Ajuntament de Madrid.

Andrea Levy, actualment regidora a l'Ajuntament de Madrid

ARXIVAT A:
Eleccions generals 2019-10NPPCayetana Álvarez de Toledo
Anar al contingut