Alumnes de primària reben atenció psicològica després de veure un tiroteig a Terrassa

El tiroteig, amb dos ferits, estaria relacionat amb una revenja per tràfic de drogues

Actualitzat

Dos trets a ple dia enmig del carrer. Tot va passar aquest dilluns davant la tanca del pati de l'escola Roser Capdevila de Terrassa. Amb nens al pati, quan alguns pares recollien els fills per anar a dinar. Una baralla que hauria començat en un bar pròxim acabava amb dos ferits per arma de foc.

Paqui Galeote és la directora de l'escola Roser Capdevila de Terrassa:

"Va passar a un o dos metres de la tanca de l'escola. Ho van veure. Van veure els ferits a terra. No només van sentir trets, és que ho van visualitzar. Vam entrar tots els nens a les aules i al menjador, vam tancar l'escola. Es va trucar al SEM i es va trucar a la policia."

L'endemà, psicòlegs del SEM i del Departament d'Ensenyament avaluen alguns alumnes i l'escola organitza una trobada amb pares dels nens que ho van veure.

Begoña Odriozola és psicòloga del SEM:

"Hem de minimitzar tota possibilitat que es desenvolupin trastorns posteriors. És un tipus d'experiències que ens generen pors. Són experiències d'ensurts, com hem explicat als nens. Se'ns queda l'ensurt al cos."

 

Poques hores després, molt a prop de l'escena dels fets, els Mossos han encerclat el domicili del presumpte agressor, un home d'uns 40 anys identificat per la informació donada per les víctimes.

Al lloc, però, no l'han trobat i poc després l'han detingut a casa d'un familiar, a Sabadell. La policia sospita d'una revenja que podria estar relacionada amb assumptes de drogues.

Aquest és el segon tiroteig que hi ha a Terrassa en l'últim mes. L'anterior va ser a prop d'aquí, a uns dos quilòmetres, al barri de Sant Llorenç. Es va detenir una persona i ara s'investiga si els dos casos estarien relacionats.

ARXIVAT A:
PolicialDrogues
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut