Alteracions i retards a les línies R1, R3 i R4 de Rodalies per una avaria

Retards de més d'una hora a Rodalies i altres afectacions per una avaria a Barcelona

Els tècnics d'Adif han reparat, passada la 1 del migdia, l'avaria del sistema de senyalització entre les estacions de Sants i Plaça Catalunya detectada a primera hora

RedaccióActualitzat

Cap a la una del migdia ha quedat reparada l'avaria en el sistema de senyalització entre les estacions de Sants i Plaça Catalunya, a Barcelona, detectada a primera hora del matí, a l'inici del servei, que ha causat retards de fins a més d'una hora.

Els tècnics d'Adif, el gestor d'infraestructures ferroviàries, han intentat reparar aquesta avaria des de primera hora del matí.

 

Un cop solucionada l'avaria, Renfe, gestora dels trens, ha assegurat que la recuperació dels horaris i les freqüències seria "progressiva", i passades les cinc de la tarda ha informat que el servei ja estava normalitzat.


Tres línies de Rodalies han resultat directament afectades: l'R1 (Molins de Rei-Maçanet Massanes), l'R3 (l'Hospitalet de Llobregat-Puigcerdà) i l'R4 (Sant Vicenç de Calders-Manresa).

De retruc, també ha hi ha hagut retards en les línies R2 Nord (Castelldefels-Granollers Centre) i R2 Sud (Sant Vicenç de Calders-Barcelona Estació de França).

Per minimitzar l'afectació, a l'R1 s'ha reduït la freqüència de pas i, en sentit l'Hospitalet-Molins de Rei, els trens s'han desviat a Passeig de Gràcia i no paraven ni a Arc de Triomf ni a Plaça Catalunya.

 

 

A l'R4, alguns trens han començat o acabat el recorregut a Sant Andreu Arenal, des d'on els passatgers podien continuar el trajecte amb metro.

Cap al migdia, els tècnics d'Adif han demanat la supressió total del trànsit ferroviari entre Sants i Plaça Catalunya per poder accelerar les feines de reparació.

ARXIVAT A:
MobilitatRenfeRodalies
Anar al contingut