Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Futbol

Alt nivell de participació a les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol

El nivell de participació a les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol van a bon ritme. A la una del migdia el nivell general era d'un 43%, amb una quota màxima a Girona que ja superava el 70% del cens electoral. A Lleida, Tarragona i Barcelona s'atansen al 50%. Jordi Roche i el fins ara president, Jaume Roura, són els dos candidats que opten a la presidència. Fins a les vuit del vespre, els representants dels clubs tenen temps per dipositar el seu vot.

Actualitzat
Unes eleccions que, en cas que perdi l'actual president, Jaume Roura, deixarien la Federació Espanyola d'Ángel María Villar sense el seu principal suport territorial. Tot i la intervenció de la Secretaria General de l'Esport per garantir el joc net, ha passat el que es veia a venir, tripijocs, compra de vots i denúncies de manipulació. La candidatura de Jordi Roche denuncia que moltes de les persones que "suposadament" estan donant el seu vot a Jaume Roura han estat contractades per una empresa de treball temporal. Tots aquests joves, que han arribat en autocar, haurien estat reclutats a través d'una pàgina d'internet i cobrarien 18 euros a Barcelona i 36 a la resta de demarcacions a canvi de votar en nom d'un club que prèviament els havia delegat el vot. L'expresident i candidat a la reelecció, Jaume Roura, ha negat aquests fets a la seu de la Federació Catalana de Futbol a Barcelona i ha fet una crida al "fair play". Roura no ha votat perquè no és president de cap club. Sí que ho ha fet Jordi Roche, president del Girona, a la seva ciutat, al voltant de les onze del matí. Entre els presidents que ja han votat a Barcelona, cal destacar el de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre.

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut