Fórmula 1

Alonso diu que en les pròximes curses continuaran amb actitud defensiva tot i haver guanyat a Sepang

Tot i la victòria al GP de Malàisia, Fernando Alonso no vol fer volar coloms i ha assegurat que en les pròximes curses continuarà tenint "una actitud defensiva sense cap mena de dubte". L'asturià insisteix que "el campionat no ha començat com haurien desitjat" referint-se al rendiment real del seu monoplaça. "Hi ha molt per fer, però negar-se a rendir-se és una qualitat de Ferrari que sempre he admirat", ha explicat Alonso.

Actualitzat
Ara bé, després de la victòria a Sepang, Alonso ha admès que "ha estat molt bonic tornar a Maranello. A l'avió vaig estar pensant en la carrera i em va costar creure-m'ho. Un cop vaig arribar a Maranello vaig poder veure els somriures en els rostres de tots i em va encantar comprovar que fort és el desig de treballar per millorar el cotxe al més aviat possible".

Button: "La diferència amb Alonso no em preocupa"

Per la seva banda, Jenson Button ha assegurat que no li preocupa la diferència amb Alonso, després de les dues curses, ja que considera que els seus autèntics adversaris són el seu company Lewis Hamilton i els Red Bull.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut