Fórmula 1

Alonso comença la recerca d'equip després de rescindir el contracte amb McLaren

El divorci oficialitzat ahir entre Fernando Alonso i McLaren posa el punt final a un matrimoni que ha acabat com el rosari de l'aurora. L'asturià s'ha alliberat de dos anys de contracte i ara podrà fitxar per l'equip que vulgui. De pretendents n'hi ha molts, però no tots poden oferir un cotxe competitiu ni els diners que voldrà Alonso. Descartada l'opció més atractiva, la de Ferrari, que compta amb Räikkönen i Massa, Toyota, Red Bull, Renault i Williams tenen molts números per tenir al seu volant el bicampió mundial la temporada vinent.

Actualitzat

Alonso podria escollir equips amb altíssims pressupostos com Toyota o l'emergent Red Bull. També sona l'opció de Williams, on ocuparia el volant de Nico Rosberg si l'alemany és l'escollit per ser el segon de Hamilton a McLaren. Un altre aspirant a rellevar Alonso a l'equip anglogermànic és Kovalainen, cosa que aplanaria el retorn d'Alonso a Renault. Una opció amb què somia Flavio Briattore, que pregona als quatre vents que té un cotxe competitiu per a la temporada que ve.

Alonso serà demandat si parla contra McLaren

McLaren-Mercedes es planteja demandar el seu ja expilot Fernando Alonso si aquest torna a parlar contra l'equip, segons informa el popular diari alemany "Bild". L'escuderia estaria disposada a presentar una demanda milionària per "flagrant ruptura de contracte" en el cas que el pilot asturià digui "una paraula de més" contra el seu exequip.

Häkkinen es retira

Mika Häkkinen ha comunicat avui que es retira de la competició després de participar a la tradicional carrera Stars & Cars de l'escuderia Mercedes, disputada a Sttutgart. El pilot finalndès, de 39 anys, va ser campió del món de Fórmula 1 el 1998 i el 1999 amb McLaren, i ha disputat 161 curses amb 20 victòries i 26 "poles". El que va ser màxim rival de Michael Schumacher a finals dels anys noranta va deixar la Fórmula 1 l'any 2001, però va seguir competint amb Mercedes al DTM.

Anar al contingut