El carrer on hi ha hagut el tiroteig, a la comunitat de Greenville, a Nova Jersey (EFE / Justin Lane)
El carrer on hi ha hagut el tiroteig, a la comunitat de Greenville, a Nova Jersey (EFE / Justin Lane)
Jersey City

Sis morts en el tiroteig en un supermercat a Nova Jersey

Entre les víctimes mortals hi ha els dos agressors i un agent de policia

Actualitzat

Almenys sis morts, entre els quals un agent de policia, i diversos ferits en un tiroteig aquest dimarts a Nova Jersey. Els fets han passat en una botiga de comestibles, on s'han refugiat els dos presumptes autors del tiroteig, que han estat abatuts.

El cap de la policia de Nova Jersey, Mike Kelly, ha descartat que es tracti d'un crim d'odi o vinculat al terrorisme, però ha apuntat que la investigació dels fets "durarà setmanes, potser mesos".

Segons el cap de la policia, la principal hipòtesi és que l'agent de policia s'ha acostat als dos presumptes autors, que li han disparat al cap i han ferit un altre policia.

Els dos individus han fugit en una furgoneta robada i s'han refugiat en el supermercat, des d'on ha començat l'intens tiroteig. En acabar, a l'interior de la botiga, s'hi han trobat els cadàvers dels dos suposats tiradors i de tres persones de les quals es desconeix la identitat.

 

Dispositiu policial després del tiroteig en un supermercat de Nova Jersey (EFE / Justin Lane)

 

Durant almenys una hora s'han sentit intercanvis de trets a la comunitat de Greenville, de Jersey City, a l'altra banda de Nova York, travessant el riu Hudson.

A causa de l'operatiu policial, s'han tancat totes les escoles de la ciutat, amb uns 30.000 estudiants, a més dels carrers del voltant i diversos negocis.

 

 

Anar al contingut