Una explosió ha causat l'incendi que ha destruït el pis de l'àtic de l'edifici (EFE)
Terrassa

Un ferit crític en un incendi a l'última planta d'un bloc de pisos de Terrassa

Segons els Bombers, hi ha hagut una explosió abans de l'incendi, per la qual cosa els Mossos han obert una investigació

Actualitzat

Un ferit en estat crític en un incendi que ha cremat l'última planta d'un bloc d'habitatges a Terrassa. Els Bombers han pogut extingir cap a les 10 del matí el foc, que s'ha declarat a la sisena planta de l'immoble situat al carrer de Sabadell, del barri de Can Roca de Terrassa

Segons els Bombers, hi ha hagut una explosió abans de l'incendi. Una persona es troba en estat crític a causa de les greus cremades. Els Bombers l'han trobada al replà del pis i l'han evacuada a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. També s'han desplaçat al lloc 8 ambulàncies del Sistema d'Emergències, SEM, que han atès una vintena de persones, dues d'elles ferides lleus que ja han estat donades d'alta.


Els Bombers han rebut l'avís a les 8.25 i hi han desplaçat 8 dotacions. En un primer moment, tots els veïns de l'edifici han estat desallotjats.  Després que els arquitectes municipals han fet una inspecció per avaluar l'estat de l'immoble, no s'han trobat afectacions estructurals i els 26 veïns ja han pogut tornar a casa seva.

 

 

 


Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per determinar les causes de l'explosió que ha causat aquest incendi. Els investigadors treballen amb la hipòtesi que podria tractar-se d'un intent de suïcidi. En la inspecció ocular al pis que han fet els especialistes dels Mossos hi han trobat trossos d'una bombona de butà. Ara cal analitzar tots els indicis que puguin trobar.

 

 

L'incendi s'ha declarat a la sisena planta de l'edifici (Bombers)

 

ARXIVAT A:
IncendisBombers
Anar al contingut