Vaquèira

Almenys tres imputats, dos d'ells alts directius, per la mort d'un nen a l'estació de Vaquèira

El jutge de Vielha ha imputat almenys tres persones, dues de les quals són alts directius, per la mort d'un nen de cinc anys a l'estació d'esquí de Vaquèira, a la Vall d'Aran, el 25 de febrer passat. El menor va quedar sepultat per la neu acumulada per una màquina llevaneu i va patir una aturada cardiorespiratòria, que dies després li va provocar la mort.

Actualitzat
L'accident va passar el 25 de febrer cap a les cinc de la tarda, quan una màquina llevaneu va bolcar un gruix considerable de neu damunt del nen, que jugava a prop de l'accés del telecadira del pla de Vaquèira. Per circumstàncies que encara es desconeixen, el conductor no el va veure i el nen va tenir una aturada cardiorespiratòria després de passar un minut sota la neu. El menor va passar uns dies ingressat a l'hospital, on finalment va morir.

Tot i que encara han de declarar els pares del nen, de nacionalitat britànica, fins ara el titular del jutjat de Vielha ja ha fet declarar tres imputats, entre els quals el conductor de la màquina, un director de seguretat de l'estació de Vaquèira, i un altre directiu relacionat amb l'explotació de l'àrea de muntanya.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut