Un dels vehicles que han fet explosió davant el recinte de la policia
Mogadiscio

Almenys set persones moren en dos atemptats amb cotxe bomba a la capital de Somàlia

Dos cotxes bomba han explotat davant de l'edifici central de la policia a Mogadiscio

RedaccióActualitzat

Almenys set persones han mort en dos atemptats en cotxe bomba a la capital de Somàlia, Mogadiscio. Després de les dues explosions hi ha hagut un tiroteig entre els atacants i un grup de policies.

Segons les primeres informacions, dos milicians del grup terrorista Al-Shabaab  han mort en les explosions davant la porta del Departament d'Investigació Criminal i altres tres han mort a trets de la policia quan intentaven accedir al recinte.

 

A més de les set víctimes mortals, hi ha una dotzena de ferits. Entre les víctimes hi ha personal civil, segons confirma la policia. Les mateixes fonts indiquen que la rapidesa amb què la policia ha actuat ha evitat una tragèdia més gran.

Fa només cinc dies, un altre atemptat amb cotxe bomba al control de seguretat de la missió de la Unió Africana a Somàlia a l'aeroport internacional Aden Adde va provocar la mort de 13 persones.

Al-Shabaab, filial d'Al-Qaeda a Somàlia, ha reivindicat l'autoria de l'atemptat a Mogadiscio. El grup terrorista lluita per instaurar l'Estat Islàmic a Somàlia, on controla àmplies zones del sud i el centre del país.

 

 

Anar al contingut