Almenys quatre morts i desenes de ferits en ensorrar-se part d'una plaça de toros a Colòmbia

El governador de Tolima, Ricardo Orozco, ha assegurat que han mort dues dones, un home i un menor d'edat

RedaccióActualitzat

La caiguda de part de les llotges de la plaça de toros del municipi colombià d'El Espinal, a Tolima, ha deixat aquest diumenge almenys quatre morts i desenes de ferits, segons els informes preliminars de les autoritats locals.

El governador de Tolima, Ricardo Orozco, ha assegurat que la tragèdia ha deixat fins ara quatre morts: dues dones, un home i un menor d'edat.

Als vídeos publicats a les xarxes socials, es veu com durant una "corraleja" --com es coneixen les festes populars de toros a Colòmbia-- s'ha desplomat una tribuna de fusta que estava plena de gent, malgrat que no es veia gaire sòlida.


El president electe de Colòmbia, Gustavo Petro, ha assegurat a Twitter: "Espero que totes les persones afectades per l'esfondrament de la plaça d'El Espinal puguin sortir-se'n de les ferides. Això ja havia passat abans a Sincelejo. Sol·licito a les alcaldies no autoritzar més espectacles amb la mort de persones o animals":

 

Petro, que va guanyar les eleccions diumenge passat i es va convertir en el primer president d'esquerres de la història del país, assumirà la presidència el 7 d'agost.

ARXIVAT A:
Colòmbia
Anar al contingut