Iraq

Almenys 9 morts i una desena de ferits en un atemptat amb camió bomba en un dels principals ponts de Bagdad

La violència a l'Iraq no cessa. Almenys 9 persones han mort i una desena han resultat ferides en un atemptat suïcida en un dels principals ponts de Bagdad en plena hora punta. Es tracta del pont d'Al-Sarafiyah, que uneix dos barris del nord de la capital iraquiana. Un camió conduït per un terrorista ha explotat i ha provocat un gran forat a l'estructura d'acer del pont. Diversos vehicles han caigut al riu Tigris per l'esfondrament. La policia treballa ara en el rescat dels ocupants. Fonts hospitalàries ja han advertit que el nombre de víctimes podria augmentar.

Actualitzat

Un suïcida ha fet esclatar el camió contra un dels ponts més antics de Bagdad: el pont d'Al-Sarafiyah, que travessava el riu Tigris i unia un barri xiïta i un de majoria sunnita, al nord de Bagdad.

Arran de l'explosió, una part del pont s'ha enfonsat i cinc vehicles que travessaven el riu en el moment de l'esfondrament han caigut a l'aigua. La policia treballa ara en el rescat de les persones que han caigut al riu. En aquest sentit, fonts hospitalàries ja han advertit que el nombre de víctimes podria augmentar.

L'explosió, que ha tingut lloc en hora punta, ha provocat també importants destrosses en diversos edificis de banda i banda del riu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut