Rosenheim

Almenys 9 morts i 15 ferits en estat crític en un accident de tren a Baviera

L'accident ha passat prop de la localitat de Bad Aibling, a uns 60 quilòmetres de Munic, quan han xocat frontalment dos trens de Rodalies

RedaccióActualitzat

Almenys nou persones han mort i unes 150 han quedat ferides, -deu d'elles en estat crític i 40, greus-, en un accident ferroviari a l'estat federal de Baviera, a Alemanya, segons ha informat la policia alemanya. També hi ha dos desapareguts. Els morts són els dos conductors dels trens, els dos revisors i quatre passatgers. L'accident ha passat poc abans de les set del matí prop de la localitat de Bad Aibling, a uns 60 quilòmetres de Munic, quan han xocat frontalment dos trens de Rodalies.

Els dos trens han quedat encastats i alguns dels vagons han descarrilat. Els dos trens de Rodalies són de la companyia Meridian, que ha habilitat autobusos a disposició dels seus passatgers, ja que la línia entre Holzkirchen i Rosenheim ha quedat tallada. En el punt de l'accident hi ha una sola via i se sospita que la causa pot haver estat algun problema amb la senyalització lluminosa.

 

 

Al lloc de l'accident han arribat vehicles dels bombers, ambulàncies i helicòpters per evacuar els ferits i traslladar-los als hospitals de la zona. Segons els mitjans locals, la tragèdia hauria pogut ser pitjor ja els escolars tenen festa pel Carnaval. Per tant els trens no anaven tan plens com sempre perquè no hi anaven menors.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut