Efectes del fort temporal en una de les platges (EFE)
Efectes del fort temporal en una de les platges (EFE)

Almenys 6 turistes morts i desenes de ferits a Grècia per un fort temporal de vent

Les autoritats gregues han declarat l'estat d'emergència a la península de Calcídica, al nord del país

RedaccióActualitzat

Almenys 6 turistes han mort a Grècia per les fortes tempestes que hi ha hagut al nord del país, sobretot a la península de Calcídica. També hi ha desenes de ferits. Els forts vents, amb el pas d'un tornado, i les calamarsades de les últimes 48 hores han deixat un panorama desolador a la zona.

La caiguda d'un arbre ha mort un ciutadà rus i el seu fill, de dos anys, en un hotel balneari a prop de Tessalònica, la segona ciutat més gran de Grècia. Els altres morts són un turista romanès i el seu fill, de vuit anys, a qui li va caure un tros de teulada d'un restaurant, i un matrimoni txec que circulava en autocaravana. A més a més, un pescador de 62 anys està desaparegut.

 

 

 


 

El temporal ha arrasat una gran part de la zona  


Almenys 30 persones més han hagut de ser evacuades de vehicles i edificis de la zona. S'ha declarat l'estat d'emergència en aquesta zona del nord de Grècia.

El temporal ha causat grans destrosses, provocades per arbres arrencats d'arrel i vehicles bolcats. Però també hi ha hagut edificis d'on han sortit volant teules o baranes de terrasses.

 

Baranes arrencades pel fort vent (EFE)

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut