Una finestra del domicili on un pare retenia el seu fill de 19 anys
Una finestra del domicili on un pare retenia el seu fill de 19 anys
Rivas Vaciamadrid

Alliberen a Madrid un jove de 19 anys a qui el seu pare tenia retingut a casa feia dos anys

La policia va trobar el noi en estat de desnutrició, deshidratat i desorientat, amb moltes seqüeles físiques i psicològiques de les pallisses diàries que, suposadament, li clavava el pare

RedaccióActualitzat

Una operació conjunta de la policia espanyola i la Guàrdia Civil ha permès alliberar a prop de Madrid un noi de 19 anys a qui el seu pare tenia tancat al domicili familiar des de feia dos anys. La investigació va començar quan el noi va demanar ajuda enviant un correu a l'adreça que la policia té per atendre problemes de família i de violència contra les dones. El jove hi facilitava el correu i el telèfon de la seva germana, que va confirmar la situació de perill que vivia el seu germà.

Els agents van entrar al domicili i van trobar el noi en estat de desnutrició, deshidratat i desorientat. Tenia moltes seqüeles físiques i psicològiques de les pallisses diàries que, suposadament, li clavava el seu pare. Aquest gairebé no li donava menjar, li limitava l'accés a l'aigua potable i l'obligava a estar-se sempre a la mateixa habitació.

La casa, al municipi de Rivas Vaciamadrid, estava protegida amb reixes, fustes i altre material que impedien que la víctima pogués sortir a l'exterior. Tota la casa era plena de bosses d'escombraries, objectes inservibles i mobles trencats.

El pare, que va reaccionar de manera violenta davant els agents, va quedar detingut, però ja ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Sembla que l'home també tenia problemes amb els veïns. Creia que l'enverinaven i li feien "radiacions perilloses" i se sentia "perseguit per la màfia russa".

Anar al contingut