Alliberen dos menors obligats a prostituir-se i a pidolar per la seva pròpia família

Alliberats dos menors a qui la família obligava a prostituir-se i a pidolar per Barcelona

Hi ha sis detinguts, entre ells la tieta i la germana i diversos clients

Actualitzat

La Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Nacional han alliberat dos germans, un noi i una noia, de 14 i 16 anys, que eren obligats a prostituir-se i a pidolar pel carrer per la seva mateixa família.

Segons han informat fonts policials, s'han detingut tres membres de la família, entre ells la tieta i la germana gran, i tres clients. La noia era obligada a prostituir-se mitjançant agressions físiques i amenaces per part de la tieta i la germana, que era l'encarregada de contactar amb possibles clients.

Eren els mateixos familiars detinguts els que contactaven amb els clients, a qui oferien mantenir relacions sexuals amb la menor de la casa. La germana gran captava clients als semàfors mentre eren dins el cotxe. El germà petit, de 14 anys, era obligat a treballar durant tot el dia com a netejavidres al carrer i havia d'entregar tots els beneficis a la família. La Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) s'ha fet càrrec provisionalment de la custòdia dels dos germans.

Vivien al barri del Poble-sec de Barcelona en condicions insalubres

 

Un dels clients va ser detingut per mantenir relacions sexuals amb la menor en diverses ocasions a canvi de diners. Pocs dies després, la policia va detenir dos clients més i no es descarta que hi hagi més detencions.

Els menors, que no estaven escolaritzats, no saben llegir ni escriure i vivien en una barraca en molt males condicions al barri del Poble-sec de Barcelona.

Operació conjunta de la Guàrdia Urbana de Barcelona i la policia
Anar al contingut