Imatge de l'última edició del saló Alimentaria (ACN/Maria Fernández)
Imatge de l'última edició del saló Alimentaria (ACN/Maria Fernández)

Alimentaria s'ajorna per tercera vegada i se celebrarà l'abril del 2022

Actualitzat

La fira Alimentaria, la segona en importància per a Fira de Barcelona, s'ajorna una altra vegada, la tercera, pel coronavirus, i no es farà fins l'any que ve.

En un comunicat, anuncia que se celebrarà l'abril del 2022, quan es preveu "una situació més favorable per a la participació de companyies i professionals nacionals i internacionals".

Per a la propera tardor, Alimentaria aposta pel Gastronomic Forum Barcelona. Serà a l'octubre i coincidirà amb Alimentaria FoodTech, saló sobre transformació i conservació d'aliments, en una setmana dedicada a la sostenibilitat alimentària coincidint amb la celebració de Barcelona com a Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021.



El Saló de l'Automòbil, al juliol

En contrapartida, un altre dels congressos de Fira de Barcelona, el Saló de l'Automòbil, ha confirmat dates per a aquest juliol, del 8 al 18, al recinte de Montjuïc.

Per primera vegada, el saló barceloní complementarà, durant els dies dedicats a premsa i professionals, l'experiència presencial amb la retransmissió per streaming de les presentacions de vehicles.

 

 

ARXIVAT A:
AlimentacióMobilitat
Anar al contingut