Madrid

Alguns jugadors madridistes manifesten la seva satisfacció perquè Busquets pugui jugar la final de Wembley

A Madrid continuen pendents del Barça. Ahir no van poder dissimular la decepció que per als blancs va suposar el fet que la UEFA no sancionés Sergio Busquets. Això i haver de pagar les despeses derivades del procés. Avui han afluixat una mica. Alguns jugadors fins i tot han manifestat la seva satisfacció perquè Busquets pugui jugar la final de Wembley. Ja veurem si Mourinho els passa factura.

Actualitzat
Les picabaralles viscudes en els "clàssics" i l'eliminació de la Champions han deixat una gran desgast en la plantilla del Madrid. Als blancs, que han parlat més aquests últims dies que no pas al llarg de tota la temporada, no els agrada que la UEFA hagi deixat sense sanció Sergio Busquets. Tot i això, la manera d'acceptar-ho és diversa: alguns insisteixen a dir que el migcampista blaugrana va cometre un error.

Raúl Albiol ha assegurat que el seu company de selecció es "va equivocar" en insultar Marcelo. "És clar que no és un gest gaire bonic sent company de selecció o no. Però me n'alegro, és un bon xaval i a ningú no li agradaria perdre's una final. És clar que es va equivocar en l'aspecte d'insultar", ha dit. "No sóc el que sanciona els jugadors ni treballo per a la UEFA. Deuen haver vist el vídeo, deuen haver vist que no és sancionable. Tots sabem el que es va dir, es veu al vídeo perfectament. No cal donar-hi més voltes. No cal ser gaire llest per veure el que va dir", ha afegit.

Álvaro Arbeloa, que va tenir una actuació més que discutible en els duels contra el Barça, vol girar full com més aviat millor. "La veritat és que jo no ho he d'entrar a valorar. És cosa de la UEFA, ells són els que decideixen i ja sabem que de la UEFA se'n pot esperar qualsevol cosa. Però jo m'alegro que Busquets pugui jugar", ha afirmat el jugador.

Un altre jugador blanc ofereix un punt de vista diferent i surt en defensa del seu entrenador. Sergio Ramos ha assegurat que se n'alegra per Sergio Busquets, "perquè és un company de selecció i li desitjo el millor", però "l'única cosa que no em sembla bé ni just és que l'únic perjudicat aquí sigui Mourinho". 

Vicente del Bosque, seleccionador nacional de futbol, ha assenyalat que no creu que hagi de fer un treball psicològic especial amb els jugadors de la selecció, que després dels quatre partits que van disputar el Reial Madrid i el Barcelona, podria tenir un ambient diferent de l'habitual.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut