Futbol

Alfredo di Stéfano mor als 88 anys

Alfredo di Stéfano, exfutbolista i president d'honor del Reial Madrid, ha mort aquest dilluns, segons ha informat la seva família, a l'hospital Gregorio Marañón de Madrid, tres dies després d'haver tingut una aturada cardiorespiratòria quan sortia d'un restaurant proper a l'estadi Santiago Bernabéu. Des d'aleshores havia estat ingressat a l'UCI. Di Stéfano és considerat un dels quatre jugadors més importants de la història del futbol, juntament amb Pelé, Maradona i Cruyff

Actualitzat

Alfredo di Stéfano, exfutbolista i president d'honor del Reial Madrid, ha mort aquest dilluns,segons ha informat la seva família, a l'hospital Gregorio Marañón de Madrid, tres dies després d'haver tingut una aturada cardiorespiratòria quan sortia d'un restaurant proper a l'estadi Santiago Bernabéu. Des d'aleshores havia estat ingressat a l'UCI. Di Stéfano és considerat un dels quatre jugadors més importants de la història del futbol, juntament amb Pelé, Maradona i Cruyff.

Parlar d'Alfredo di Stéfano és fer-ho, sens dubte, del jugador més important de la història del Reial Madrid. Ell va ser la figura més emblemàtica de l'etapa de màxima esplendor del conjunt blanc i el creador del prototip de futbolista polivalent. Cinc copes d'Europa consecutives i vuit campionats de Lliga avalen la trajectòria d'un dels cracs més reconeguts del futbol mundial. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut