Alfonso Guerra diu "nazi" a Quim Torra i aquest li demana que ho retiri

RedaccióActualitzat

Aquest dilluns l'exvicepresident del govern espanyol Alfonso Guerra ha qualificat literalment de "nazi" el president de la Generalitat, Quim Torra.

Guerra ho ha dit en una entrevista a la Cadena Ser, i ha passat de dir que Torra "parla exactament igual que un nazi" a considerar-lo nazi sense matisos:

Alfonso Guerra: "Ara tenim un president de la Generalitat que parla exactament igual que un nazi. Però no, diem que és supremacista, no sigui que s'enfadi."

Entrevistadora: "Pedro Sánchez parla de racisme, diu que és racista."

Alfonso Guerra: "És nazi, és així... Però esclar, si fa 3 anys ens haguessin dit que el president de la Generalitat seria un nazi no ens ho hauríem cregut, i ara es pren amb naturalitat."

En la mateixa entrevista, i en referència a la moció de censura al govern del PP d'aquesta setmana, s'ha mostrat contrari que Pedro Sánchez aconsegueixi guanyar-la amb el suport dels partits independentistes:

"Hi ha gent que veure el PSOE accedint al govern gràcies al vot independentista o populista no li agradarà, segur."

Guerra ho ha dit el mateix dia que els dirigents territorials del PSOE li han dit a Sánchez que no negociï la moció amb aquests partits.

Notícia relacionada: José Zaragoza malinterpreta un tuit de Torra i l'acusa de xenòfob

Quim Torra: "Li demano que ho retiri"

Torra li ha respost via Twitter fent referència al llibre que va editar del mestre i poeta Roc Llop, que va passar quatre anys a Mauthausen.

En el mateix tuit el president de la Generalitat ha demanat a Guerra que "retiri immediatament aquest insult intolerable":


 

ARXIVAT A:
Quim TorraInvestiduraProcés català
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut