Els vigilanadons amb càmera afectats són alguns dels models produïts entre el gener del 2016 i el del 2020 (Philips)

Alerta de l'OCU sobre un vigilanadons de la marca Philips que té risc d'incendiar-se

Es tracta d'uns models concrets de monitors Philips Avent amb càmera produïts entre el gener del 2016 i el del 2020

RedaccióActualitzat

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha alertat del risc a incendiar-se que té un vigilanadons de la marca Philips, concretament uns models específics Philips Avent amb càmera. En aquest sentit, la mateixa empresa ha comunicat que substituirà de forma gratuïta els productes afectats.

Tal com explica l'OCU, el problema és causat pel sobreescalfament de la bateria. I és que la d'alguns monitors se sobreescalfa durant la recàrrega, en el moment en què està endollada al corrent. El perill és que això pot provocar un incendi.

En aquest sentit, i segons l'OCU, la marca ja ha rebut 23 informes de sobreescalfament de càmeres de vigilància per a nadons Philips Avent a Europa, inclosos 7 informes de lesions a menors.

Quins models estan afectats?

Segons Philips, els vigilanadons afectats són els Philips Avent Digital Video Baby Monitor produïts entre el mes de gener del 2016 i el mes de gener de 2020 i concretament els següents models: SCD620, SCD625, SCD630, SCD831, SCD833, SCD835, SCD841, SCD843 i SCD845.

D'aquesta manera, la marca ha informat de com saber quin és el model que els usuaris tenen a casa seva. I és que l'identificador es troba a l'etiqueta situada a la part inferior del monitor, així com la data de producció.

Si el producte és un dels afectats, Philips alerta que es deixi d'utilitzar i es desendolli del corrent. La marca facilita la substitució dels productes i informa a la seva web que si el vigilanadons no és un dels models específics, es pot continuar utilitzant de forma segura.
 

 

ARXIVAT A:
Consum
Anar al contingut