Hummels anota el gol del triomf d'Alemanya (Foto: Reuters)
Hummels anota el gol del triomf d'Alemanya (Foto: Reuters)
Futbol

Alemanya, primera semifinalista del Mundial després de guanyar França (1-0)

Alemanya és la primera selecció que aconsegueix l'accés a les semifinals del Mundial de Brasil. Els alemanys han guanyat el partit de quarts davant França per la mínima amb un gol de cap de Hummels, i sumen quatre semifinals consecutives en un Mundial. Cap altra selecció ho havia aconseguit abans.

Actualitzat

Alemanya és la primera selecció que aconsegueix l'accés a les semifinals del Mundial del Brasil. Els alemanys han guanyat el partit de quarts davant França per la mínima amb un gol de cap de Hummels, i sumen quatre semifinals consecutives en un Mundial. Cap altra selecció ho havia aconseguit abans.

Alemanya ha aconseguit el seu gol en el minut 12. Hummels, defensa del Borussia Dortmund, ha superat en el cos a cos Varane per rematar de cap una falta fora de l'àrea servida per Kroos. Però la millor ocasió d'aquesta primera meitat ha estat per als francesos, superiors en moltes fases del joc i clars dominadors del període inicial. Balbuena, el crac del Marsella, ha enganxat una volea i el porter Neuer l'ha tret fent una aturada de mèrit. El madridista Benzema ha estat molt actiu en els primers 45 minuts.

La segona part ha estat molt més intensa. Tots dos equips han buscat el gol, però el futbol l'ha posat França. Els de Didier Deschamps han treballat en atac per aconseguir l'empat. La seva ocasió més clara ha estat per a Benzema en el temps afegit. El xut del crac madridista ha estat desviat per Neuer en una altra demostració d'efectivitat sota pals.

 

Anar al contingut