Mundial

Alemanya humilia l'Argentina (4-0) i es postula com a clara favorita per guanyar el Mundial

Els alemanys amb un joc sòlid i amb ràpids contraatacs han desfet les il·lusions dels argentins, que no han pogut fer res per evitar la golejada. Müller ha obert el camí als tres minuts de joc, i ja a la segona part, Alemanya ha ampliat el resultat amb dos gols més de Klose i Friedrich. En l'últim minut del partit, novament Klose ha certificat l'humiliant golejada. Els de Maradona, tot i dominar en moltes fases del partit, no han pogut superar l'ordenada i disciplinada selecció germànica. Messi ha acabat la participació al Mundial sense poder fer cap gol i amb la sensació d'impotència que es va viure a les fases classificatòries. Els alemanys se situen a les semifinals, on s'enfrontaran amb el guanyador del partit Espanya-Paraguai, que es juga aquest vespre.

L'equip de Joachim Löw ha sortit molt ben plantat al camp i ha començat a dominar el joc. Els alemanys s'han avançat ràpidament al minut 3 quan Müller amb el cap ha aprofitat una centrada de Schweinsteiger. Els argentins no trobaven espais i no podien conduir la pilota cap als seus davanters. En el minut 25, Klose ha estat a punt d'ampliar les distàncies però el seu xut ha sortit per sobre de la porteria argentina. A partir d'aquest moment els de Maradona, comandats per Messi, han pressionat i s'han acostat amb més perill a la porteria alemanya. Tot i això, no han tingut clares ocasions per poder equilibrar el partit. Els alemanys, ben posicionats al terreny de joc, es mostraven més verticals i perillosos amb els seus ràpids contraatacs.

Alemanya goleja a la segona meitat

Els argentins han sortit decidits a igualar el partit a l'inici de la segona part. I ben aviat han començat a crear perill amb xuts des de fora de l'àrea. Així, Di María ha enviat ajustat al pal un fort xut als tres minuts de la represa. A partir del minut 60, el partit s'ha trencat. Els argentins no tenien mig del camp i els alemanys han començat a perdre pilotes. A causa d'això, el partit s'ha convertit en un anar i venir. Els dos equips han pogut marcar, però han estat finalment els alemanys els qui han aprofitat la seva oportunitat quan Klose ha rematat a l'interior de l'àrea una centrada de Podolsky. Era el minut 67 i aquest gol ha acabat d'enfonsar l'Argentina. Poc després, una brillant jugada per l'esquerra de Schweinsteiger l'ha aprofitat Friedrich per sentenciar el partit. L'Argentina ha abaixat clarament els braços i els alemanys han pogut aconseguir una golejada d'escàndol. En l'últim minut del partit, Klose ha acabat marcant el quart gol davant la impotència dels de Maradona.

Els alemanys amb un joc sòlid, ràpid i vertical es converteixen en semifinalistes i presenten clarament la seva candidatura al títol.