La cinta s'estrena avui a Itàlia i després de l'estiu ho farà a les sales d'Alemanya i els Estats Units

"Alcarràs" continua batent rècords d'espectadors als cinemes el dia que s'estrena a Itàlia

En 4 setmanes als cinemes ja l'han vista gairebé 300.000 espectadors

La pel·lícula "Alcarràs", de la directora Carla Simón, ja és la cinta produïda a l'estat espanyol més vista d'aquest any amb gairebé 300.000 espectadors, abans d'acabar la quarta setmana als cinemes.

El film, que va guanyar l'Os d'Or al Festival de Berlín al febrer, ha superat els 1,5 milions d'euros de recaptació a l'Estat, segons dades de Comscore, i ara com ara continua sent la pel·lícula més vista en més de 40 cinemes. Aquest divendres, quan es renovi la cartellera, es podrà veure en més d'un centenar de sales.

Alcarràs ja va ser la pel·lícula més vista a Catalunya el dia de la seva estrena, el mes d'abril passat.

La directora i l'equip d'actors han fet un vídeo en què agraeixen al públic que hagin omplert les sales de cinema aquestes setmanes.

La petita dels Solé, l'actriu amateur Ainet Jounou, de 8 anys, ha desitjat en el missatge, en nom de tot l'equip, que tothom gaudeixi molt del film: "Esperem que gaudiu molt de la pel·li i que us ho passeu tan bé veient-la com nosaltres ens ho vam passar bé gravant-la."


Aquest dijous s'estrena a Itàlia, en més de 90 sales

La pel·lícula comença aquest dijous l'expansió internacional amb la seva estrena a Itàlia. Es projectarà a més de 90 cinemes, tant de ciutats grans com petites, d'arreu del país. Després de l'estiu el film de Carla Simón també es podrà veure a Alemanya i França, i a partir de l'octubre als Estats Units, segons han confirmat des de Kino Produzioni, una de les productores de la cinta.

Els protagonistes de la pel·lícula són actors amateurs (ACN)

Avalon, una altra de les productores d'"Alcarràs", ha confirmat que, a més dels Estats Units, també es podrà veure a la tardor a les del Regne Unit i que la plataforma de streaming britànica MUBI l'afegirà en el seu catàleg per als usuaris dels Estats Units, el Regne Unit, Irlanda, Malàisia, l'Índia, Turquia i Llatinoamèrica.

 

ARXIVAT A:
Cinema
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut