Xavier García Albiol davant la junta directiva del Partit Popular de Catalunya
Barcelona

Albiol vol que el PP sigui els ulls i la veu dels no independentistes a Catalunya

Xavier García Albiol és el nou coordinador general del PP, un càrrec que ocuparà fins al relleu a la presidència d'Alícia Sánchez- Camacho

Actualitzat

La junta directiva del PP català ha nomenat Xavier García Albiol nou coordinador general del partit, un càrrec que ocuparà transitòriament fins que en el pròxim congrés rellevarà Alícia Sánchez-Camacho a la presidència.

Xavier García Albiol ha expressat la seva voluntat que PP sigui un referent dels que se senten "profundament catalans i orgullosament espanyols" i vol que el partit es converteixi en "els ulls i la veu" dels no independentistes a Catalunya.

El nou coordinador del PP català incorpora al seu equip set persones. Entre les noves incorporacions hi ha l'empresari Alberto Palatchi, propietari de Pronovias, que va amenaçar de traslladar la producció fora de Catalunya si es declarava la independència. Palatchi s'ocuparà dels temes econòmics del partit.

Xavier García Albiol ha remarcat que l'objectiu del partit ha de ser "guanyar eleccions", i ha recordat als que puguin dubtar-ho que tampoc semblava possible que el PP pogués governar a Badalona i ell mateix ho va aconseguir.

García Albiol ha assegurat que sap el moment que està passant Mariano Rajoy amb la investidura, per la seva experiència a Badalona, i ha criticat que "alguns pretenen guanyar als despatxos el que han perdut a les urnes". En aquest sentit, ha demanat al PSOE que no es converteixi en una "mala fotocòpia del PSC" que, segons ell, va possibilitar que el PP perdés l'Ajuntament de Badalona.

Anar al contingut