Xavier García Albiol a Girona
Xavier García Albiol a Girona
Girona

Albiol qualifica de "surrealista" la possibilitat que Puigdemont es presenti al 21D

RedaccióActualitzat

El líder del PP català, Xavier García Albiol ha qualificat de surrealista i d'ocurrència la possibilitat que Carles Puigdemont -a qui qualifica de "pròfug de la llei"- sigui candidat a les eleccions del 21 de desembre:

"Puigdemont és el passat. Puigdemont representa el pitjor, juntament amb Junqueras, de la història dels últims 50 anys a Catalunya. Per tant, nosaltres no en parlarem, nosaltres l'ignorarem, que és el que es mereix un personatge que ha fet tant mal a Catalunya."

Ho ha dit durant una visita al barri gironí de Vila-roja. Un nucli, a l'est de la capital gironina que aquests dies han manifestat, més que mai, el seu sentiment de pertànyer a Espanya engalanant tot el barri amb banderes espanyoles.

Un cop recorregut aquest barri obrer, Albiol ha animat els veïns a mantenir el cap ben alt i "plantar clara a la independència, al pensament únic, als que creuen que Catalunya és només d'un color, del color dels que volen separar Catalunya d'Espanya."

Per Albiol, aquesta és una oportunitat única i ha animat a anar a votar:

"Per primer cop en la història, el futur del país està en mans de tots els catalans. Cal votar per plantar cara a l'independentisme."

Albiol també ha fet una crida a votar el PP com l'únic partit que pot garantir la continuïtat de l'estabilitat que està donant, diu, el 155.  

 

ARXIVAT A:
Eleccions 21DGovern empresonat
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut