Xavier Garcia Albiol celebra la victòria a les eleccions municipals a Badalona
Xavier Garcia Albiol celebra la victòria a les eleccions municipals a Badalona

Albiol celebra l'èxit de la transversalitat del seu projecte: "Gràcies pel vot de confiança. No us decebré"

Actualitzat

ACN Badalona - Xavier Garcia Albiol serà el pròxim alcalde de Badalona (Barcelonès) a partir del 17 de juny, quan es constitueixen els nous ajuntaments. Per primera vegada en dotze anys no hi haurà sorpreses ni girs de guió al ple d'investidura després que el PP hagi trencat tots els rècords de la història de la democràcia a la ciutat, obtenint 18 dels 27 regidors. Albiol atribueix l'èxit a la transversalitat del 'Badalonisme': "Em vaig presentar amb un projecte que esborrava fronteres ideològiques", recorda. Els resultats d'aquest diumenge, diu Albiol, demostren que "molts veïns que no simpatitzen amb el PP hi han confiat" i els promet resultats: "Gràcies pel vot de confiança. Podeu tenir la seguretat que no us decebré", ha exclamat.

La sala d'actes de la primera planta del Rafael Hoteles de Badalona és aquest diumenge una festa del 'Badalonisme' del PP. Al ritme de 'Sweet Caroline', de Neil Diamond, els afiliats, apoderats i membres de la candidatura del PP han rebut un eufòric Xavier Garcia Albiol, que només s'ha lliurat del bany de masses els pocs minuts que s'ha adreçat als seus simpatitzants des del faristol.

Albiol ha qualificat la jornada de "dia històric" i assegura que restarà en la memòria dels badalonins "durant molt de temps". La llista d'agraïments també ha estat llarga, des de la família, als seu equip de campanya, interventors, apoderats i a tots els que l'han fet costat els darrers mesos en la cursa cap a l'alcaldia. L'agraïment més especial l'ha tingut cap a qui diu que són els seus caps: "No són altres que els veïns de Badalona".

El futur alcalde també ha donat la benvinguda als nous regidors que configuraran el futur govern municipal i ha agraït a la direcció del PP que hagi "entès i respectat" el seu projecte, en el que ha esborrat per complet les sigles del partit. Albiol recorda que el seu objectiu era sumar vots de persones de diferents ideologies i ha agraït a "socialistes, independentistes i gent de Podemos" que li hagin donat suport.

El líder popular diu que des del moment que prengui possessió la seva única prioritat serà Badalona, i admet que la victòria és també una "responsabilitat" molt gran: "S'espera molt de nosaltres. Hem obtingut una majoria aclaparadora i hi ha la garantia absoluta que estarem a l'alçada". Albiol s'ha proposat "recuperar" la Badalona de la que els veïns se sentien "orgullosos" i promet que el 2027 la ciutat estarà "molt millor".

Anar al contingut