Albiol: "A mi no és que em sembli bé, em sembla fantàstic que se l'imputi" (Reuters)
Albiol: "A mi no és que em sembli bé, em sembla fantàstic que se l'imputi" (Reuters)
Barcelona

García Albiol afirma que li sembla "fantàstic" que s'imputi Rovira "si hi ha proves"

El líder del PP Català ha avançat, al Col·legi de Periodistes, que proposarà crear una comissió d'investigació al Parlament sobre les "interferències de Rússia i Veneçuela" en el procés sobiranista

RedaccióActualitzat

El líder del PP Català, Xavier García Albiol, trobaria "fantàstic" que s'imputés la secretària general d'ERC, Marta Rovira, si es demostra que va participar en la preparació de l'1 d'octubre. La fiscalia estudia investigar Rovira després que un informe de la Guàrdia Civil apunta que la dirigent republicana hauria donat instruccions per a l'1-O.

Durant una roda informativa al Col·legi de Periodistes, García Albiol ha dit, textualment, que els polítics independentistes són "polítics sense principis", perquè considera que "canvien d'opinió cada setmana, com ha passat els últims dies". Sobre la possibilitat que es pugui imputar Marta Rovira, el dirigent popular ha estat rotund.

 

"Si la senyora Rovira s'ha dedicat a conspirar per crear un cop d'estat i hi ha proves, com sembla que n'hi ha, a mi no és que em sembli bé, em sembla fantàstic que se l'imputi."

 

El líder dels populars catalans ha assenyalat que, si els partits constitucionalistes guanyen el 21D, la seva formació proposarà crear una comissió d'investigació al Parlament perquè les forces independentistes expliquin la relació que, segons ell, hi ha hagut entre els "lobbies" russos que volen desestabilitzar Occident i el moviment sobiranista.

García Albiol ha parlat d'"interferències de Rússia i Veneçuela" en el procés independentista, i ha afegit que tem "que hi hagi hagut algun tipus de contraprestació per part del govern de la Generalitat perquè els pirates informàtics i 'lobbies' creessin inestabilitat". Això estaria relacionat, segons el màxim responsable del PP a Catalunya, amb la proposta del president destituït i candidat de Junts x Cat, Carles Puigdemont, de fer un referèndum perquè els catalans decideixin sobre la seva pertinença a la UE.

García Albiol ha remarcat que hi ha informació i "evidències" que apunten al fet que Puigdemont i el seu entorn han tingut trobades amb el fundador de WikiLeaks, Julian Assange, i amb pirates informàtics russos i veneçolans.

 

Notícia relacionada: Prohibeixen a TV3 i Catalunya Ràdio dir "consellers empresonats" o "president Puigdemont"

ARXIVAT A:
Article 155Procés catalàEleccions 21DGovern empresonatMarta Rovira
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut