Albert Rivera ingressa per una gastroenteritis causada probablement per salmonel·la
Albert Rivera, abans de la roda de premsa que va oferir aquest dimarts al Congrés dels Diputats (EFE)
Madrid

Albert Rivera surt de l'hospital: "M'he endut un bon ensurt"

El líder de Ciutadans ha passat dos dies ingressat amb una gastroenteritis aguda, causada probablement per salmonel·la

Actualitzat

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha rebut l'alta mèdica aquest divendres després de passar dos dies ingressat a l'Hospital Puerta del Sur de Móstoles amb una gastroenteritis aguda, provocada probablement per una salmonel·losi, segons l'informe mèdic facilitat pel partit.

Durant l'ingrés, ha rebut un tractament d'hidratació i antibioteràpia intravenosa.

A la sortida de l'hospital, acompanyat de la cantant Malú, Rivera ha explicat que es va endur "un bon ensurt", però que ja està "molt millor".

Ha agraït les mostres de suport rebudes i ha anunciat que aprofitarà el cap de setmana per passar la convalescència, com li han recomanat els metges. A començaments de la setmana que ve, tornarà a l'activitat política.

L'última aparició pública de Rivera va ser dimarts al migdia al Congrés dels Diputats, on va fer una roda de premsa sobre l'actualitat on va parlar, sobretot, dels incidents durant la manifestació de l'Orgull LGTBI dissabte passat a Madrid.

El líder del partit taronja va anunciar que Ciutadans presentarà una denúncia pels insults i atacs a dirigents de la formació en la marxa.

 

 

Rivera va insistir que Ciutadans no facilitarà la investidura del líder del PSOE, Pedro Sánchez, com a president del govern espanyol. El president de Ciutadans va emplaçar el president del govern espanyol en funcions a negociar amb Unides Podem i els partits sobiranistes la investidura.

ARXIVAT A:
CsAlbert Rivera
Anar al contingut